A DK követeli, hogy a kormány fizesse vissza a Kecskeméttől elvett pénzeket

A DK követeli, hogy a kormány fizesse vissza a Kecskeméttől elvett pénzeket

A DK kecskeméti szervezete felszólítja a fideszcsicskákat, Salacz Lászlót és Zombor Gábort, valamint a polgármestert, Szemereyné Pataki Klaudiát, hogy álljanak ki választóikért!

Szőkéné Kopping Rita és a Demokratikus Koalíció kecskeméti szervezete követeli, hogy Orbánék fizessenek vissza minden forintot, amit indokolatlanul vettek el városunktól.

Hatalmas segítség érkezik az Orbánék által gyűlölt Európai Uniótól

"Magyarország 8 milliárd euró vissza nem térítendő támogatást kap, emellé pedig akár 7 milliárd eurónyi hitelt is felvehet, bár erre valószínűleg nincs is szükség" - emlékeztet közleményében Szőkéné Kopping Rita. Az Európai Unió támogatása egyben azt is jelenti, hogy a magyar kormánynak valójában semmi szüksége nincs arra a pár tízmilliárd forintra, amit elvett az önkormányzatoktól.

A Demokratikus Koalíció önkormányzati képviselői azt követelik az uniós pénzesőben fürdő magyar kormánytól, hogy adja vissza a Kecskemét Megyei Jogú Várostól elvett pénzeket. 
A friss uniós támogatásokhoz képest a városunkat megkopasztó sarc gyakorlatilag aprópénznek számít, ennek elvétele nem csak káros, hanem értelmetlen döntés is, erre nincs szükség - írja Szőkéné Kopping Rita.

Orbánék büntetni akarják a kecskemétieket

A felcsúti miniszterelnök döntése miatt kevesebb jut városunkban fejlesztésre, ,az utak és járdák javítására, a szegények, az idősek támogatására. Kecskemét Megyei Jogú Városnak minden forint számít, mert mi tényleg egyetlen kecskeméti embert sem akarunk egyedül hagyni.
Az EU a hatalmas támogatással gyakorlatilag átvállalja a válságkezelés költségeit a kormánytól, Orbánéknak csak annyi lenne a dolguk, hogy ezt a pénzt odaadják a bajba jutott embereknek, családoknak és vállalkozóknak - a vállalkozók alatt természetesen nem a leggazdagabb magyar Mészáros Lőrincet értjük. Ha a kormány most nem adja vissza az önkormányzatok pénzét, az a magyar városok, települések, fővárosi kerületek szándékos tönkretétele és kivéreztetése.

Messenger csatorna

Iratkozz fel
és küldjük a lényeget!

Feliratkozom
  • 2020.07.29

38 milliót zsákmányolt a széftolvaj Kecskeméten, vádat emeltek ellene

Vádat emeltek egy férfi ellen, aki bűntársaival két kecskeméti céghez betörve több mint 38 millió forintot lopott el.

  • 2020.07.28

1500 Bács-Kiskun megyei ember fizetését költi Matolcsy 2 szoborra

Kecskeméten és Bács-Kiskun megyében is egyre többen elvesztik a munkájukat, alig tudnak megélni, eközben Matolcsyék szórják pénzt. Újabb két rusnya szobrot vásárolnak, 326 millióért.

  • 2020.07.15

200 millió forintot zsákmányoló bűnszövetség ellen emeltek vádat Kecskeméten

Többrendbeli minősített lopás miatt emelt vádat a Kecskeméti Járási Ügyészség hét Pest megyei férfi ellen, akik sorozatos betörésekkel több mint 215 millió forintot zsákmányoltak.