Letartóztattak egy kecskeméti tolvajt, aki a kórházból is lopott kerékpárral távozott

Letartóztattak egy kecskeméti tolvajt, aki a kórházból is lopott kerékpárral távozott

A Kecskeméti Járásbíróság elrendelte egy kecskeméti férfi letartóztatását, aki lopott autós rádióval menekülve megsérült, majd a kórházból is lopott biciklivel próbált távozni.

A Kecskeméti Törvényszék azt írta: a 18 éves férfi néhány napja társával ellopott egy rádiót egy lezáratlan autóból. A gyanúsítottat tetten érte egy rendőrjárőr, ezért elfutott, menekülés közben azonban megsérült és kórházba került.

A férfi nem várta meg a kezelés végét, hanem egy biciklit ellopva próbált menekülni, de még a kórház közelében kordonba hajtott, és leesett a kerékpárról.

A bíróság a többszörösen büntetett előéletű, szökést megkísérlő gyanúsított letartóztatását a bűnismétlés megakadályozása miatt rendelte el, egy hónapra.

A döntést az ügyész, a gyanúsított és a védője is tudomásul vette, így az véglegessé vált.

Messenger csatorna

Iratkozz fel
és küldjük a lényeget!

Feliratkozom
  • 2020.06.30

Unokázós csalókat fogtak el a kecskeméti rendőrök

A bűnbanda tagjai Lajosmizsén, Kecskeméten és Vasváron élő idős asszonyokat csaptak be pénzszerzés reményében.

  • 2020.06.22

Tetten érték az üzengető kecskeméti rablót

A kecskeméti nyomozók őrizetbe vettek egy férfit, aki többször betört két vendéglátó egységbe, valamint egy pékség feltörésével gyanúsítható.

  • 2020.06.11

A DK követeli, hogy a kormány fizesse vissza a Kecskeméttől elvett pénzeket

A DK kecskeméti szervezete felszólítja a fideszcsicskákat, Salacz Lászlót és Zombor Gábort, valamint a polgármestert, Szemereyné Pataki Klaudiát, hogy álljanak ki választóikért!