Tetten érték az üzengető kecskeméti rablót

Tetten érték az üzengető kecskeméti rablót

A kecskeméti nyomozók őrizetbe vettek egy férfit, aki többször betört két vendéglátó egységbe, valamint egy pékség feltörésével gyanúsítható.

Bejelentés érkezett 2020. június 21-én hajnalban arról, hogy az egyik kecskeméti kocsmában valószínűleg éppen betörés van folyamatban. A járőrök azonnal a megadott helyszínre mentek, ahol tetten értek egy helyi lakost, aki szeszes italokat próbált eltulajdonítani. A férfit az egyenruhások elfogták és előállították, majd átadták a nyomozóknak.

A fiatal a gyanú szerint nem először járt a sörözőben

A megyeszékhelyi rendőrség bűnügyi osztályának munkatársai szerint a 24 éves férfi ugyanide negyedjére tört be alig két hónap alatt. A tolvaj szeszes italokat, karórát, valamint készpénzt vitt el az üzletből, illetve meglovasított egy jégtartó vödröt.

A gyanúsított nem csak ezen a helyen járt záróra után

Egy másik, Kecskemét központjában található étteremből háromszor lopott. Innen laptopot, hangfalat, készpénzt vitt magával hozzávetőlegesen 350.000 forint értékben.

A férfinek a nyomozók gyanúja szerint végül egy pékség esett áldozatául. A boltba az ajtó kifeszítésével jutott be, és a helyiségből többek között kapszulás kávéfőzőt, hősugárzót tulajdonított el.

 

 

A tolvaj a helyszíneken kézzel írott üzeneteket hagyott. Időnként elégedetlenségét fejezte ki: egyik helyen a kiszolgálást kifogásolta, a másik helyen pedig azt, hogy nem volt készpénz a pénztárgépben. Volt olyan, hogy csak csúfolódott: azt üzente a tulajdonosnak, hogy csináltassa meg a riasztóberendezést.

Fotó:police.hu

Messenger csatorna

Iratkozz fel
és küldjük a lényeget!

Feliratkozom
  • 2020.09.11

Sokan elveszítik munkájukat, Zombor Gábor és Salacz László fizetése emelkedik

Nem fontos, hogy milyen pusztító válság sújtja az országot, milyen sokan veszítik el a munkájukat, Zombor Gábor és Salacz László fizetése még tovább növekszik.

  • 2020.08.13

3 nap alatt, 3 embert fosztott kis egy férfi Kecskeméten

Sajnos Kecskeméten is egyre rosszabb a közbiztonság. Unokázós csalások, rablások, lopások történnek szeretett városunkban. 

  • 2020.07.29

38 milliót zsákmányolt a széftolvaj Kecskeméten, vádat emeltek ellene

Vádat emeltek egy férfi ellen, aki bűntársaival két kecskeméti céghez betörve több mint 38 millió forintot lopott el.