Tetten érték az üzengető kecskeméti rablót

Tetten érték az üzengető kecskeméti rablót

A kecskeméti nyomozók őrizetbe vettek egy férfit, aki többször betört két vendéglátó egységbe, valamint egy pékség feltörésével gyanúsítható.

Bejelentés érkezett 2020. június 21-én hajnalban arról, hogy az egyik kecskeméti kocsmában valószínűleg éppen betörés van folyamatban. A járőrök azonnal a megadott helyszínre mentek, ahol tetten értek egy helyi lakost, aki szeszes italokat próbált eltulajdonítani. A férfit az egyenruhások elfogták és előállították, majd átadták a nyomozóknak.

A fiatal a gyanú szerint nem először járt a sörözőben

A megyeszékhelyi rendőrség bűnügyi osztályának munkatársai szerint a 24 éves férfi ugyanide negyedjére tört be alig két hónap alatt. A tolvaj szeszes italokat, karórát, valamint készpénzt vitt el az üzletből, illetve meglovasított egy jégtartó vödröt.

A gyanúsított nem csak ezen a helyen járt záróra után

Egy másik, Kecskemét központjában található étteremből háromszor lopott. Innen laptopot, hangfalat, készpénzt vitt magával hozzávetőlegesen 350.000 forint értékben.

A férfinek a nyomozók gyanúja szerint végül egy pékség esett áldozatául. A boltba az ajtó kifeszítésével jutott be, és a helyiségből többek között kapszulás kávéfőzőt, hősugárzót tulajdonított el.

 

 

A tolvaj a helyszíneken kézzel írott üzeneteket hagyott. Időnként elégedetlenségét fejezte ki: egyik helyen a kiszolgálást kifogásolta, a másik helyen pedig azt, hogy nem volt készpénz a pénztárgépben. Volt olyan, hogy csak csúfolódott: azt üzente a tulajdonosnak, hogy csináltassa meg a riasztóberendezést.

Fotó:police.hu

Messenger csatorna

Iratkozz fel
és küldjük a lényeget!

Feliratkozom
  • 2020.06.30

Unokázós csalókat fogtak el a kecskeméti rendőrök

A bűnbanda tagjai Lajosmizsén, Kecskeméten és Vasváron élő idős asszonyokat csaptak be pénzszerzés reményében.

  • 2020.06.19

Letartóztattak egy kecskeméti tolvajt, aki a kórházból is lopott kerékpárral távozott

A Kecskeméti Járásbíróság elrendelte egy kecskeméti férfi letartóztatását, aki lopott autós rádióval menekülve megsérült, majd a kórházból is lopott biciklivel próbált távozni.

  • 2020.06.11

A DK követeli, hogy a kormány fizesse vissza a Kecskeméttől elvett pénzeket

A DK kecskeméti szervezete felszólítja a fideszcsicskákat, Salacz Lászlót és Zombor Gábort, valamint a polgármestert, Szemereyné Pataki Klaudiát, hogy álljanak ki választóikért!