A fideszes polgármestereket sem kíméli Orbán, így Kecskemétet is megsarcolja a kormány

A fideszes polgármestereket sem kíméli Orbán, így Kecskemétet is megsarcolja a kormány

Már eddig is brutális megszorításokkal sarcolta meg Orbán bosszúból az önkormányzatokat, most még tovább megy. Jó lenne, ha lassan városunk polgármestere, Szemereyné Pataki Klaudia is felemelné hangját a kecskemétiek érdekében. 

A kormány 2024-ig szóló költségvetési kitekintéséből kiderült, hogy városunktól 2024-ig el akarják venni a járványra hivatkozva megvont pénzeket. A gépjárműadót is el fogják venni 2024-ig, a szolidaritási adót pedig továbbra is be fogják hajtani Kecskeméttől.

A felcsúti miniszterelnök és a bandája ezzel a megszorító csomaggal közvetlen kárt okoz magyar emberek millióinak, és települések százainak működését sodorja veszélybe. Még azokkal az önkormányzatokkal sem törődik, ahol saját bábjai ülnek.

A vámpírkormány igazi bosszúhadjáratot folytat az önkormányzatok ellen, és látszólag már azzal sem törődnek, hogy ellenzéki vagy fideszes településekről van-e szó. 

Szemereyné Pataki Klaudiával ellentétben Cser-Palkovics András kiállt választóiért

Az már elég gáz, hogy még a legnagyobb fideszes csicskák sem értenek egyet a pofátlan Orbán-kormánnyal. Cser-Palkovics András Székesfehérvár fideszes polgármestere az Indexnek tett nyilatkozatában azt mondta, reméli, hogy a kormány segít majd a gazdaság leállása miatt nehéz helyzetbe került önkormányzatokon. A gépjárműadóval kapcsolatban úgy fogalmazott, gépjármű-adó kiesése érzékeny veszteség Székesfehérvárnak, 2020-ra 420 millió forint bevételt terveztek ebből.

Hiába van városunknak fideszes vezetése, így sem ússzuk meg az Orbán-kormány sarcolását

Idén a járványhelyzet miatt vonta meg a kormány minden önkormányzattól a gépjárműadót, ez Kecskemétnek 415 millió forint kiesést jelentett. Ezt 2024-ig minden évben megvonják és ehhez jön majd a megemelt összegű szolidaritási adó.

Szemereyné Pataki Klaudia bejelentette, hogy a járványhelyzet eddig 3,3 milliárd forint mínuszt jelentett a város számára.

Messenger csatorna

Iratkozz fel
és küldjük a lényeget!

Feliratkozom
  • 2020.09.24

Teniszakadémia jöhet létre Kecskeméten

A kecskeméti ellenzék úgy véli most fontosabb feladat is lenne a városban, mint egy teniszakadémia építése. Valószínűleg teljesen igazuk van. 

  • 2020.09.21

A kecskeméti ellenzék lemondásra szólítja fel az idiótázó jegyzőt és alpolgármestert

A Szövetség a Hírös városért képviselői szerint elfogadhatatlan, hogy a fideszes alpolgármester, és a jegyző sértegette az ellenzéki képviselőket.

  • 2020.09.18

A Momentum fiatal aktivistája segítette ki a kecskeméti jegyzőt, hogy szabályos legyen egy szavazás

A kecskeméti képviselő-testület az átláthatóságról szavazott. Ám a jegyző egy kicsit belegabalyodott a szabályokba, a Momentum TizenX kecskeméti elnökének kellett segítenie.