A kecskeméti TV egyik megmondó embere milliókat kapott Kásler pénzalapjából

A kecskeméti TV egyik megmondó embere milliókat kapott Kásler pénzalapjából

Hajagos Csaba történész, a Kecskeméti Televízió (KTV) egyik megmondóembere 5 millió forint pályázati pénzt kapott a Kásler-vezette Nemzeti Kulturális Alaptól.

A kecsup.hu derítette ki, hogy Kecskemét propagandistáját milliókkal tömi ki a Fidesz
Hajagos Csaba a Kásler vezette Nemzeti Kulturális Alap egyik kollégiumától, az Összművészeti Programok Kollégiumától kapta a pénzt. 
A szemünk előtt történik, pedig próbálták elrejteni, hogy pályázati pénzt kap egy történész, aki a helyi televízióban műsort készít, szidja az ellenzéket és állandóan "megmondja a tutit" - írja Bodrozsán Alexandra (Momentum) önkormányzati képviselő. 

Az említett Összművészeti Programok Kollégiumának vezetője a KTV volt főszerkesztője, jelenleg a helyi médiacentrum feje, Bán János, akiről a kecsup.hu egy korábbi felderítő cikkének köszönhetően megtudhattuk, hogy a hírhamisító állami köztévé M5 csatornáját vezeti.
De hát ezt a fideszéknél megszokhattuk. Mindenkinek odaítélnek pár forintot, aki jól viselkedik, egy barátot sem hagynak az út szélén. Az is “teljesen rendben van”, hogy a KTV volt vezetőjétől kap a KTV egyik megmondóembere többmilliós támogatást, nem? Meddig tűrjük még ezt - teszi fel a kérdést az ellenzéki politikus.

 

Messenger csatorna

Iratkozz fel
és küldjük a lényeget!

Feliratkozom
  • 2020.09.24

Teniszakadémia jöhet létre Kecskeméten

A kecskeméti ellenzék úgy véli most fontosabb feladat is lenne a városban, mint egy teniszakadémia építése. Valószínűleg teljesen igazuk van. 

  • 2020.09.21

A kecskeméti ellenzék lemondásra szólítja fel az idiótázó jegyzőt és alpolgármestert

A Szövetség a Hírös városért képviselői szerint elfogadhatatlan, hogy a fideszes alpolgármester, és a jegyző sértegette az ellenzéki képviselőket.

  • 2020.09.18

A Momentum fiatal aktivistája segítette ki a kecskeméti jegyzőt, hogy szabályos legyen egy szavazás

A kecskeméti képviselő-testület az átláthatóságról szavazott. Ám a jegyző egy kicsit belegabalyodott a szabályokba, a Momentum TizenX kecskeméti elnökének kellett segítenie.