Bács-Kiskun megyében jelenleg 6 igazolt koronavírusos beteg van

Bács-Kiskun megyében jelenleg 6 igazolt koronavírusos beteg van

Bár jelenleg csak hat aktív, igazolt koronavírusos beteg van megyénkben, most is fontos a járványügyi szabályok betartása. 

Szerencsére mostanra Bács-Kiskun megyében is lecsökkent az igazolt koronavírussal fertőzöttek száma. 

Jelenleg 6 aktív fertőzött van a megyében

Megyénkben eddig összesen 35 embernél mutatták ki a koronavírust a vírussal kapcsolatos hivatalos tájékoztatási oldal alapján. Összesen 1 beteg hunyt el a koronavírus miatt Komárom-Esztergom megyében.

Továbbra is fontos a járványügyi korlátozások betartása, zárt térben a maszk viselete és a 1.5 méteres védőtávolság betartása. 
A legtöbb aktív fertőzött, 193 Budapesten van, Pest megyében 86, Zala megyében 65, Borsodban 44, Hajdú-Biharban 32, Csongrád-Csanádban 24, Győr-Moson-Sopron megyében 14, Komárom-Esztergom megyében 12, Veszprémben 11, Vas megyében 10, Fejérben 9, Hevesben 8, Jász-Nagykun megyében 7, Somogyban és Tolnában 5, Nógrádban, Baranyában és Békésben 3, Szabolcs-Szatmár-Bereg 1 igazolt fertőzött beteg van.

Messenger csatorna

Iratkozz fel
és küldjük a lényeget!

Feliratkozom
  • 2020.09.24

Teniszakadémia jöhet létre Kecskeméten

A kecskeméti ellenzék úgy véli most fontosabb feladat is lenne a városban, mint egy teniszakadémia építése. Valószínűleg teljesen igazuk van. 

  • 2020.09.21

A kecskeméti ellenzék lemondásra szólítja fel az idiótázó jegyzőt és alpolgármestert

A Szövetség a Hírös városért képviselői szerint elfogadhatatlan, hogy a fideszes alpolgármester, és a jegyző sértegette az ellenzéki képviselőket.

  • 2020.09.18

A Momentum fiatal aktivistája segítette ki a kecskeméti jegyzőt, hogy szabályos legyen egy szavazás

A kecskeméti képviselő-testület az átláthatóságról szavazott. Ám a jegyző egy kicsit belegabalyodott a szabályokba, a Momentum TizenX kecskeméti elnökének kellett segítenie.