Ciki - Kecskeméten NEM vált be a propaganda

Ciki - Kecskeméten NEM vált be a propaganda

Kecskeméti fideszes vezetésű önkormányzata 1 napon után levette az internetről azt a propagandavideót, amivel népszerűsíteni akarták magukat.

A videót a kecskeméti önkormányzat megbízásából a helyi lakájmédia, a Kecskeméti TV készítette. De minek?

A város fideszes vezetője, Szemereyné Pataki Klaudia is megosztotta pénteken saját Facebook oldalán. 

A közpénzből készült propaganda videó azonban a kecskemétieknek nem tetszett. Számos kritikát fogalmaztak meg. A kecsup.hu oldal bemutat jónéhány kommentet, amit a videó alá írtak. Mind a film minősége – a zene, a vágások –, mind a mondanivalója – „azért gyere Kecskemétre, mert olcsó” – bírálat tárgya és poénforrás lett - írja a lap.
Gyalázat. Sértő a városra és a filmkészítésre nézve is. Valaki megint kaszált egy csomó pénzt. Iskolások nagyobb szeretettel és hozzáértéssel készítették volna el - írta az egyik kommentelő a videó alá. "Locsi, pocsi, pancsi? Ki rendezte ezt a filmet??? És ki bólintott erre rá??? A zenei aláfestés meg egyenesen pocsék a képek témáját és tempóját tekintve" - írta egy másik.

A cél egyébként az lett volna, hogy „a hazai érdeklődőknek Kecskemét hangulatát, sokszínűségét, életképeit, valamint felhívni a figyelmet arra, hogy városunk megfizethető szolgáltatásokkal várja vendégeit”. Derült ki a videóból, amit egy nappal a debütálása után már le is töröltek.

 

Messenger csatorna

Iratkozz fel
és küldjük a lényeget!

Feliratkozom
  • 2020.09.24

Teniszakadémia jöhet létre Kecskeméten

A kecskeméti ellenzék úgy véli most fontosabb feladat is lenne a városban, mint egy teniszakadémia építése. Valószínűleg teljesen igazuk van. 

  • 2020.09.21

A kecskeméti ellenzék lemondásra szólítja fel az idiótázó jegyzőt és alpolgármestert

A Szövetség a Hírös városért képviselői szerint elfogadhatatlan, hogy a fideszes alpolgármester, és a jegyző sértegette az ellenzéki képviselőket.

  • 2020.09.18

A Momentum fiatal aktivistája segítette ki a kecskeméti jegyzőt, hogy szabályos legyen egy szavazás

A kecskeméti képviselő-testület az átláthatóságról szavazott. Ám a jegyző egy kicsit belegabalyodott a szabályokba, a Momentum TizenX kecskeméti elnökének kellett segítenie.