Járványtagadók tették tönkre az ápolóknak tisztelgő graffitit Érden

Járványtagadók tették tönkre az ápolóknak tisztelgő graffitit Érden

Nem csak ostoba barbár cselekedet volt tönkretenni az egyik "Szupernővér" graffitit Érden, de veszélyes is az, amit ezzel üzennek.

Mint mi is beszámoltunk róla, Érden tizenöt ápolónőket ábrázoló graffitivel nyilvánítottak köszönetet a járvány hőseinek.

Ostoba járványtagadók rongálták meg az egyik ilyen graffitit.

A rongáló a korábban glóriás angyalként ábrázolt, Superman pólót viselő ápolónőt örgöggé festette át, és fölé írta baromságát: "nincs járvány".

Más műalkotásába belerondítani primitív, elítélendő cselekedet. Még rosszabb, amit ezzel a tettével az elkövető üzent. Ugyanis nem csak tönkretette a graffitit, de saját téves gondolkodásmódjának hirdetésére használta fel. Hangsúlyozzunk, hogy igenis van járvány, a vírus veszélyes, és fontos, hogy vigyázzunk egymásra!

 


Így nézett ki a graffiti a rongálás előtt.
 
Nem csak a járvány hősei előtt tisztelgő graffiti sunyi megrongálója, hanem az bomlott elméjű hírhedt választási csaló, Gődény György is a koronavírus-járvány ellen tüntet. Hiába teszi, a járvány itt van, és jobb ha nem tagadjuk, hanem védekezünk ellene!

Messenger csatorna

Iratkozz fel
és küldjük a lényeget!

Feliratkozom
  • 2020.09.24

Teniszakadémia jöhet létre Kecskeméten

A kecskeméti ellenzék úgy véli most fontosabb feladat is lenne a városban, mint egy teniszakadémia építése. Valószínűleg teljesen igazuk van. 

  • 2020.09.21

A kecskeméti ellenzék lemondásra szólítja fel az idiótázó jegyzőt és alpolgármestert

A Szövetség a Hírös városért képviselői szerint elfogadhatatlan, hogy a fideszes alpolgármester, és a jegyző sértegette az ellenzéki képviselőket.

  • 2020.09.18

A Momentum fiatal aktivistája segítette ki a kecskeméti jegyzőt, hogy szabályos legyen egy szavazás

A kecskeméti képviselő-testület az átláthatóságról szavazott. Ám a jegyző egy kicsit belegabalyodott a szabályokba, a Momentum TizenX kecskeméti elnökének kellett segítenie.