A fideszes városvezetésnek 17 év alatt sem sikerült megoldani a vízelvezetés problémáját Kecskeméten

A fideszes városvezetésnek 17 év alatt sem sikerült megoldani a vízelvezetés problémáját Kecskeméten

Kósa József képviselőnek (FIDESZ-KDNP) és a fideszes városvezetésnek 17 év alatt nem sikerült megoldani a problémát a választókörzetben, mely semmittevésnek a petőfivárosiak és felsőszéktóiak látják kárát.

Erre a semmitevésre mondtak NEM-et a kecskemétiek tavaly ősszel

Beszélgetés a csapadékvíz kezeléséről. BRAVÓ!” - így gratulált Kósa József képviselő (FIDESZ-KDNP) ahhoz a médiaszerepléshez, amelyben a kormánypárti alpolgármester, Falu György beszél a kecskeméti helyzetről. Kósa József 2002-től egészen tavaly őszig (17 éven át!) volt az 1. számú választókerület képviselője, aki nagy hévvel posztolta ezt a videót Facebookra azzal a szöveggel, hogy “BRAVÓ!” - emlékeztet bejegyzésében Bodrozsán Alexandra (Momentum) önkormányzati képviselő.

A fideszesek szerint a lakosság hibája, hogy az esővíz elvezetése nem oldódott még meg

Sajnálatosnak látom, hogy alpolgármester úr szerint csakis a lakosságé a felelősség; véleményem szerint éppen a városvezetés mossa kezeit - írja Bodrozsán Alexandra. 
Hosszú évek óta probléma a csapadékvíz Kecskeméten
Például a Petőfivárosban, ha jön egy nagyobb vihar, gondolkodnunk kell, hogy vajon most szivattyúzni kell-e a pincéből az esővizet. Az ellenzéki politikus szerint közös szerepvállalással, a hatályos szabályok betartásával lényegesen jobb lehet a helyzet.
"Azonnali megoldásra van szükség, nem pedig felelősséghárításra! A lakosok ezt várják el egy felelősségteljes városvezetéstől Éppen ezért mi, a Szövetség a Hírös Városért Egyesület képviselői sürgős egyeztetést kezdeményeztünk" - írja a momentumos képviselő. 

Messenger csatorna

Iratkozz fel
és küldjük a lényeget!

Feliratkozom
  • 2020.09.21

A kecskeméti ellenzék lemondásra szólítja fel az idiótázó jegyzőt és alpolgármestert

A Szövetség a Hírös városért képviselői szerint elfogadhatatlan, hogy a fideszes alpolgármester, és a jegyző sértegette az ellenzéki képviselőket.

  • 2020.09.18

A Momentum fiatal aktivistája segítette ki a kecskeméti jegyzőt, hogy szabályos legyen egy szavazás

A kecskeméti képviselő-testület az átláthatóságról szavazott. Ám a jegyző egy kicsit belegabalyodott a szabályokba, a Momentum TizenX kecskeméti elnökének kellett segítenie. 

  • 2020.09.17

Külön tantárgy lett a Mercedes-Benz a kecskeméti egyetemen

A kecskeméti autógyár felépítését és működését, valamint az autógyártás területén alkalmazott legújabb technológiákat megismertető tantárgyat indított a Mercedes-gyár a kecskeméti Neumann János Egyetemen.