A Momentum Kecskeméten kiáll a sajtószabadság mellett

A Momentum Kecskeméten kiáll a sajtószabadság mellett

"Nem hagyhatjuk, hogy a kormánypártok bekebelezzék a még megmaradt független médiumokat" - írja Bodrozsán Alexandra, Momentumos önkormányzati képviselő. 

Orbánék az elmúlt 10 évben a magyar sajtó nagy részét bedarálták, vagy lakájmédiává tették

A Fidesz a független média elfoglalása mellett a közmédiát több tízmilliárdos többlettámogatással látta el, így ott az objektív tájékoztatás megszűnt, helyette a felcsúti miniszterelnök akarata érvényesül.
Nem tűrhetjük tovább a sajtó bekebelezését! Arra buzdítok mindenkit, hogy olvassa a szabadon maradt sajtót, mely nem a Fidesz kedve szerinti, hanem valódi, tényfeltáró hírekkel szolgál - írja Facebook oldalán a momentumos képviselő.

Nem vehetik el véglegesen az objektív, pártérdekektől mentes tájékoztatáshoz való jogunkat! Védjük meg a szabad sajtót - véli Bodrozsán Alexandra.

Messenger csatorna

Iratkozz fel
és küldjük a lényeget!

Feliratkozom
  • 2020.07.07

A kecskemétiek NEM dőlnek be Orbánék manipulációjának

"Két hét alatt már több, mint négyszázan mondtak nemet a kormány álkonzultációjára Kecskeméten" - írja Bodrozsán Alexandra (Momentum) önkormányzati képviselő. 

  • 2020.07.06

Salacz és Zombor megint Kecskemét ellen szavazott

A kecskeméti fideszcsicskák megint nem a kecskemétiek érdekében, hanem Orbán Viktor akarata szerint szavaztak. A döntés miatt több milliárd forintot veszít el városunk.

  • 2020.07.03

Folytatja a munkát a Gondoskodó Szolgálat Kecskeméten

A szolgáltatás korlátozottabb mértékben lesz elérhető, azonban ezután is állnak az idősek rendelkezésére - írja honlapján az önkormányzat.