Folytatja a munkát a Gondoskodó Szolgálat Kecskeméten

Folytatja a munkát a Gondoskodó Szolgálat Kecskeméten

A szolgáltatás korlátozottabb mértékben lesz elérhető, azonban ezután is állnak az idősek rendelkezésére - írja honlapján az önkormányzat.

Szeretném megköszönni mindenkinek, hogy úgy gondolták, ez igenis egy fontos feladat, egy fontos küldetés, és azonnal megmozdítottunk mindent az idősek ellátása érdekében - ezekkel a szavakkal és oklevelekkel mondott köszönetet Szemeryné Pataki Klaudia polgármester a Gondoskodó Szolgálat munkatársainak.
A szolgálatot teljesítők az elmúlt időszak alatt 1742 hívást fogadtak, 587 helyen jártak, és több mint négyezer kilométert tettek meg. Engert Jakabné alpolgármester elmondta, tapasztalataik szerint az igény a segítségre nem csak a pandémiás időszak alatt jelenik meg.
"A szolgálat önkéntesei olyan komoly tapasztalatot szereztek, ami a későbbiekben is kamatoztatható" – hangsúlyozta Engert Jakabné.

Az alpolgármester elmondta, hogy még mindig nagyon sokan vannak, akik valamilyen oknál fogva nincsenek bekapcsolódva a házi gondozói szolgálatba, így ők abban szeretnénk segíteni, hogy egyetlenegy idős ember se maradjon gondoskodás nélkül.

Messenger csatorna

Iratkozz fel
és küldjük a lényeget!

Feliratkozom
  • 2020.08.14

Bodrozsán Alexandra: Hosszú még az út a kormányváltásig, de az első, legfontosabb lépést megtettük

Mind a 106 egyéni választókerületben egy közös ellenzéki jelölt fog kiállni Orbánékkal szemben. Így Kecskeméten is.

  • 2020.08.12

Van, ami minden pénzt megér - Kecskeméten fideszes sportközpont épül

550 millió forintot költenek Orbánék 11 sportközpont megépítésének előkészítésére. Az egyik ilyen Kecskeméten épülhet.

  • 2020.08.11

A fideszes városvezetésnek 17 év alatt sem sikerült megoldani a vízelvezetés problémáját Kecskeméten

Kósa József képviselőnek (FIDESZ-KDNP) és a fideszes városvezetésnek 17 év alatt nem sikerült megoldani a problémát a választókörzetben, mely semmittevésnek a petőfivárosiak és felsőszéktóiak látják kárát.