Szövetség a Hírös Városért: a kormány durván belerúg a kecskemétiekbe

Szövetség a Hírös Városért: a kormány durván belerúg a kecskemétiekbe

A kormány teljesen kiakarja véreztetni az önkormányzatokat. Már az sem számít Orbánéknak, ha a cimborájuk vezeti a várost. Így Kecskemét sem ússza meg a sarcolást.

A koronavírus nagyon drasztikus visszaesést okozott Kecskemét napi szintű működésére, és ezzel összefüggésben a helyi gazdaságra nézve - nyilatkozta Lejer Zoltán (Szövetség a Hírös Városért) önkormányzati képviselő a kecsup.hu oldalnak.
A képviselő el sem tudja képzelni, hogy működtetik majd az önkormányzatot, ha Orbánék tényleg elfogadják a 2021-es költségvetést. 

A vámpírkormány hatalmas veszteségeket okozott Kecskemétnek

Eddig elvették a gépjárműadót, ez mínusz 415 millió forint. Megpántlikázták az iparűzési adót, hogy azt mire lehet, és mire nem lehet költeni, például bérekre. És a szolidaritási adó is jelentősen megnövekedik jövőre, ami ebben az évben eléri az 1,4 milliárd forintot - mondja a képviselő.
Nem támogatunk semmilyen adókivetést, mert Kecskeméttől a Fidesz-kormány központilag von el forrásokat, amiről nem kérdeztek meg bennünket. Olyan ponton sérül a kecskeméti adófizetők érdeke és vele a helyi közösség autonómiája, amit semmilyen módon nem kompenzál a központi hatalom. Durván belerúg a Fidesz a kecskemétiekbe - nyilatkozta a lapnak Lejer Zoltán.

A kormány nem nyújt érdemi segítséget az embereknek

Eddig közel 4-500 ezer ember vesztette el a munkáját a járvány miatt. Az pedig nem segítség, hogy a turizmusban is csak a haveroknak osztja a pént a felcsúti miniszterelnök. 

Messenger csatorna

Iratkozz fel
és küldjük a lényeget!

Feliratkozom
  • 2020.07.07

A kecskemétiek NEM dőlnek be Orbánék manipulációjának

"Két hét alatt már több, mint négyszázan mondtak nemet a kormány álkonzultációjára Kecskeméten" - írja Bodrozsán Alexandra (Momentum) önkormányzati képviselő. 

  • 2020.07.06

Salacz és Zombor megint Kecskemét ellen szavazott

A kecskeméti fideszcsicskák megint nem a kecskemétiek érdekében, hanem Orbán Viktor akarata szerint szavaztak. A döntés miatt több milliárd forintot veszít el városunk.

  • 2020.07.03

Folytatja a munkát a Gondoskodó Szolgálat Kecskeméten

A szolgáltatás korlátozottabb mértékben lesz elérhető, azonban ezután is állnak az idősek rendelkezésére - írja honlapján az önkormányzat.