Zombor Gábor nem áll ki a Bács-Kiskun megyei lakosokért

Zombor Gábor nem áll ki a Bács-Kiskun megyei lakosokért

Zombor Gábor fideszes országgyűlési képviselő mentségére szóljon, hogy nem csak a helyi lakosok problémáival, hanem más ügyekkel sem foglalkozik. Az elmúlt két évben összesen négyszer szólalt fel a Parlamentben. Mindenzért havonta 1,6 millió forintot kaszál.

Zombor Gábor 2006 óta Bács-Kiskun megye országgyűlési képviselője, 2014 óta már csak a 2-es számú választókörzetért felel. Azt gondolhatnánk, hogy így több ideje jut beadványok írására, felszólalásokra, melyekkel ténylegesen tudná képviselni azokat, akik bizalmat szavaznak a számára. De nem így van! 

2014-2018 között összesen 6 önálló indítványt adott be, annakellenére, hogy a Népjóléti Bizottság tagja, sőt korábban elnöke is volt. Jelenleg csak az alelnöke. 

Zombor 2018 óta összesen négyszer emelt hangot a Parlamentben, de egyszer sem a szavazói érdekében.

Kétszer főnökei költségvetését vette védelmébe, egyszer a hajléktalanok ügyében szólalt fel.  Ezzel a teljesítménnyel havonta buttó 1.655.100 keres, fizetése folyamatosan emelkedik, hiába van gazdasági problémája az országnak.

Salacz László egy kicsit aktívabb a Parlamentben

A Fideszes báb, aki (Zomborral együtt) mindig úgy szavaz, ahogy Orbánék diktálják, ha kell akkor teljhatalmat ad főnökének, ha kell a közpénzek titkosításában segít. 2014 óta Bács-Kiskun megye 1-es számú választókörzetében képviselő.

2018 óta 9 önálló indítványt adott be, és 42-szer szólat fel a Parlamentben. Olyan fontos ügyekben, mint például "Miként védhető meg a társadalom konszenzusos békéje a Soros-hálózat támadásaitól?" Szinte biztos, hogy ezzel kiérdemli 1.655.100 forintos fizetését. Vagy mégsem? Majd kiderül a 2022-es választásokon. 

Messenger csatorna

Iratkozz fel
és küldjük a lényeget!

Feliratkozom
  • 2020.08.07

Az ellenzék azt kéri Kecskemét fideszes vezetésétől, hogy vegyenek figyelembe környezetvédelmi szempontokat

A Szövetség a Hírös Városért Egyesület frakciója a közös felelősségvállalás jegyében a város költségvetésének módosítását kezdeményezi, mert az Orbánék által anyagilag megszorított városunkat meg kell védeni a klímaváltozás veszélyeitől.

  • 2020.08.06

Bács-Kiskun megyében jelenleg 6 igazolt koronavírusos beteg van

Bár jelenleg csak hat aktív, igazolt koronavírusos beteg van megyénkben, most is fontos a járványügyi szabályok betartása. 

  • 2020.08.05

Kecskemétet elárasztotta a hirtelen lezúduló csapadék

A hirtelen jövő vihar, a nagy mennyiségű csapadék a város több pontján is nagy gondot okozott. De vajon mit lehet ez ellen tenni?