Címke: Fidesz

2020.08.12

Van, ami minden pénzt megér - Kecskeméten fideszes sportközpont épül

550 millió forintot költenek Orbánék 11 sportközpont megépítésének előkészítésére. Az egyik ilyen Kecskeméten épülhet.

2020.08.11

A fideszes városvezetésnek 17 év alatt sem sikerült megoldani a vízelvezetés problémáját Kecskeméten

Kósa József képviselőnek (FIDESZ-KDNP) és a fideszes városvezetésnek 17 év alatt nem sikerült megoldani a problémát a választókörzetben, mely semmittevésnek a petőfivárosiak és felsőszéktóiak látják kárát.

2020.08.04

A kecskeméti TV egyik megmondó embere milliókat kapott Kásler pénzalapjából

Hajagos Csaba történész, a Kecskeméti Televízió (KTV) egyik megmondóembere 5 millió forint pályázati pénzt kapott a Kásler-vezette Nemzeti Kulturális Alaptól.

2020.08.04

Hiába fizetünk neki milliókat, Zombor Gábor nem hajlandó dolgozni

Orbánnak kínos kérdésekről lett volna szó a parlamentben. Zombor Gábor inkább gyáván távol maradt.

2020.07.23

Bodrozsán Alexandra: Lassan nem lesz olyan út Kecskeméten, ahol ne lenne kátyú

"Mi egy olyan városban szeretnénk élni, ahol a város jó gazdaként bánik a közúthálózattal, nem pedig elhanyagolja azt" - véli Bodrozsán Alexandra (Momentum) önkormányzati képviselő.

2020.07.21

Salacz és Zombor semmit nem tesznek a munkanélküliség csökkentése érdekében

A kecskeméti fideszcsicskák az elmúlt hónapokban semmi érdemlegeset nem tettek azért, hogy a munkájukat elvesztőkön segítsenek.

2020.07.16

A kecskeméti momentumosok átjavították a Fidesz kamuplakátjait - FOTÓK

Tegnap számos helyen, így Kecskeméten is kijavították momentumos aktivisták a kormány által kirakott manipulatív plakátokat.

2020.07.14

A kecskeméti Orbán-csicska már megint a diktatúrára szavazott

A kecskeméti emberek helyett Orbán diktatúráját szolgálja Zombor Gábor
2020.07.14

A kecskeméti fideszesek asszisztálnak Kecskemét eladósításában

A Fidesz-KDNP jelenleg készségesen asszisztál Kecskemét eladósításában, hiszen az elvonásokat pótlandó az önkormányzat több, mint 6 milliárd forint hitelt kénytelen felvenni - mondja Bodrozsán Alexandra (Momentum) polgármester.

2020.07.10

Gulyás Zoltán: A kecskeméti fideszesek csak magyarázkodni tudnak

Gulyás Zoltán (Szövetség a Hírös Városért) önkormányzati képviselő arra hívta fel a figyelmet, hogy a fideszes Szeberényi Gyula Tamás alpolgármester szerint NEM kell Orbánék ellen beszélni a megszorítások miatt.

2020.07.08

Három ember kellett a szalag átvágásához a felújított kecskeméti kormányablaknál

Átadták a Bács-Kiskun Megyei Kormányhivatal mintegy 384 millió forintból felújított egyik épületét Kecskeméten. Három emberre is szükség volt, hogy ünnepélyesen átadják, köztük Salacz Lászlóra.

2020.07.06

Salacz és Zombor megint Kecskemét ellen szavazott

A kecskeméti fideszcsicskák megint nem a kecskemétiek érdekében, hanem Orbán Viktor akarata szerint szavaztak. A döntés miatt több milliárd forintot veszít el városunk.

2020.06.25

Szemereyné végre megszólalt Kecskemét megsarcolásának ügyében

Szemereyné Pataki Klaudia, városunk fideszes polgármestere NEM lát abban semmi rosszat, hogy Orbánék hatalmas összegeket vonnak el Kecskeméttől.

2020.06.15

A DK kecskeméti elnöke pert nyert a fideszes lakájmédia ellen

Valótlanul állította Orbánék helyi hírmondója Szőkéné Kopping Ritáról, hogy milliókat vesz fel. Persze tudjuk, hogy pontosan emiatt vásárolták fel Orbánék a vidéki lapokat, hogy ilyen hazugságokat írhassanak az ellenzék képviselőiről.

2020.06.08

A fideszes polgármestereket sem kíméli Orbán, így Kecskemétet is megsarcolja a kormány

Már eddig is brutális megszorításokkal sarcolta meg Orbán bosszúból az önkormányzatokat, most még tovább megy. Jó lenne, ha lassan városunk polgármestere, Szemereyné Pataki Klaudia is felemelné hangját a kecskemétiek érdekében. 

2020.06.04

Zombor Gábor nem áll ki a Bács-Kiskun megyei lakosokért

Zombor Gábor fideszes országgyűlési képviselő mentségére szóljon, hogy nem csak a helyi lakosok problémáival, hanem más ügyekkel sem foglalkozik. Az elmúlt két évben összesen négyszer szólalt fel a Parlamentben. Mindenzért havonta 1,6 millió forintot kaszál.

2020.05.28

A Bács-Kiskun megyeiek tömegesen emelnek hangot a fideszes nőgyűlölet ellen

Már petícióban követelik Kövér László bajszos szar bocsánatkérését és lemondását.

2020.05.27

Jövőre is elveszi a kormány a gépjárműadót Kecskeméttől

A Fidesznek semmi sem szent, még saját embereiknek is keresztbe tesznek. Kecskeméttől is megvonják jövőre a gépjárműadót, ami idén 415 milliós kiesést jelentett az önkormányzatnak.

2020.05.21

A válság ellenére 247 millió forinttal lesz drágább a városháza felújítása Kecskeméten

Több, mint 3,6 milliárd forintba fog kerülni a városháza épületének felújítása, és ez még vélhetően nem a végleges összeg. Az áprilisi szerződésmódosítás szerint további 247 millióval növekszik a költség, és minimum fél évvel később lesz kész.

2020.05.20

Salacz László és Zombor Gábor miatt ezer milliárd forint közpénz elköltése válhat titkossá

Ismét bebizonyították a Fidesz-KDNP képviselői, hogy a magyar emberek érdekeinél sokkal fontosabb nekik Mészáros Lőrinc gazdagodása.

2020.05.18

345 millió forintot buktak a letelepedési kötvény-biznisz miatt a kecskemétiek

A magyar adófizetők összesen 30 milliárd forintot buktak Rogán Antal letelepedési kötvényei miatt. Lakosságarányosan ez Kecskemétnek 345 millió forint mínuszt jelent.

2020.05.11

Ezután másfél órát utaztatják a súlyos kecskeméti betegeket

A legújabb esztelen rendelet értelmében ezentúl minden súlyos koronavírusos beteget Budapestre szállítanak. Kecskemétről ez akár másfél órát, 100 km-t is jelenthet. De akkor miért volt szükség a kórházak kiürítésére?

2020.05.05

Egy-két pofon belefér? A Fidesz ma is az erőszakra szavazott

Ha valaki azt hitte, hogy Orbán hűséges talpnyalói, a KDNP-sek nem tudnak mélyebbre süllyedni, akkor megvan a mai meglepetése.

2020.05.05

Segítséget kapnak a munkájukat elveszítő kecskemétiek

Kecskeméten új települési támogatási formát vezettek be. Ezt azok igényelhetik, akik március 11. és szeptember 30. között veszítették vagy veszítik el munkahelyüket.