Címke: Zombor Gábor

2020.09.11

Sokan elveszítik munkájukat, Zombor Gábor és Salacz László fizetése emelkedik

Nem fontos, hogy milyen pusztító válság sújtja az országot, milyen sokan veszítik el a munkájukat, Zombor Gábor és Salacz László fizetése még tovább növekszik.

2020.09.01

2022-ben Kecskeméten is közös jelöltet indít majd az ellenzék, Salacz és Zombor ellen

Ellenzéki összefogással 2022-ben végre van esély eltávolítani Bács-Kiskun megye országgyűlési képviselőit, akik sosem a kecskemétiek érdekeit, hanem Orbánét nézik. 

2020.07.21

Salacz és Zombor semmit nem tesznek a munkanélküliség csökkentése érdekében

A kecskeméti fideszcsicskák az elmúlt hónapokban semmi érdemlegeset nem tettek azért, hogy a munkájukat elvesztőkön segítsenek.

2020.07.06

Salacz és Zombor megint Kecskemét ellen szavazott

A kecskeméti fideszcsicskák megint nem a kecskemétiek érdekében, hanem Orbán Viktor akarata szerint szavaztak. A döntés miatt több milliárd forintot veszít el városunk.

2020.06.04

Zombor Gábor nem áll ki a Bács-Kiskun megyei lakosokért

Zombor Gábor fideszes országgyűlési képviselő mentségére szóljon, hogy nem csak a helyi lakosok problémáival, hanem más ügyekkel sem foglalkozik. Az elmúlt két évben összesen négyszer szólalt fel a Parlamentben. Mindenzért havonta 1,6 millió forintot kaszál.

2020.06.03

Szőkéné Kopping Rita szerint drámai, hogy a kormány átveri az egészségügyi dolgozókat

A DK kecskeméti szervezete felszólítja a város Fideszes országgyűlési képviselőit, Dr Zombor Gábort és Dr Salacz Lászlót, hogy tegyék meg javaslatukat a kormánynak a jutalmak azonnali kifizetése és az egészségügyi dolgozók bérének azonnali rendezése érdekében. Szőkéné Kopping Rita önkormányzati képviselő szerint Orbánék még a járványhelyzetben is átveri az egészségügyi dolgozókat.

2020.05.20

Kecskeméten több, mint 800 ember veszítette el az állását az elmúlt egy hónapban

Miközben a megye országgyűlési képviselői Salacz László és Zombor Gábor fizetése emelkedik, áprilisban 3500 ember veszítette el az állását Bács-Kiskun megyében, ebből 821-en Kecskeméten maradtak munka nélkül.

2020.05.20

Salacz László és Zombor Gábor miatt ezer milliárd forint közpénz elköltése válhat titkossá

Ismét bebizonyították a Fidesz-KDNP képviselői, hogy a magyar emberek érdekeinél sokkal fontosabb nekik Mészáros Lőrinc gazdagodása.

2020.05.05

Egy-két pofon belefér? A Fidesz ma is az erőszakra szavazott

Ha valaki azt hitte, hogy Orbán hűséges talpnyalói, a KDNP-sek nem tudnak mélyebbre süllyedni, akkor megvan a mai meglepetése.

2020.04.17

Miközben sokan elveszítik a munkájukat, Salacz László és Zombor Gábor fizetése emelkedik

A járvány miatt sokan elveszítik a munkájukat, de ez nem zavarja a megye két országgyűlési képviselőjét, Salacz Lászlót és Zombor Gábort. A Fideszes csicskák már egymillió forintnál is többet keresnek.

2020.03.30

Salacz László és Zombor Gábor is megszavazta Orbán teljhatalmát

Ma 137 képviselőről tudtuk meg, hogy mit is gondolnak valójában köztársaságról és demokráciáról.

2020.03.02

Egymillió forintnál is többet keresnek Orbán csicskái Kecskeméten

Miközben magyar családok a mindennapi megélhetésért küzdenek, addig Kecskemét két Fideszes országgyűlési képviselője, Dr. Salac László, és Dr. Zombor Gábor több, mint 1 millió forintot keres.