2022-ben Kecskeméten is közös jelöltet indít majd az ellenzék, Salacz és Zombor ellen

2022-ben Kecskeméten is közös jelöltet indít majd az ellenzék, Salacz és Zombor ellen

Ellenzéki összefogással 2022-ben végre van esély eltávolítani Bács-Kiskun megye országgyűlési képviselőit, akik sosem a kecskemétiek érdekeit, hanem Orbánét nézik. 

Az ellenzéki pártok 2022-ben 1-1 közös jelöltet indítanak a 106 választókerületben, így Kecskeméten és vonzáskörzetében is

A 2019-es önkormányzati választásokon Kecskeméten is bebizonyosodott, hogy csak így lehet az állampárt ellen eredményt elérni. Fontosnak tartom azt is, hogy egy közös listát állítsanak az ellenzéki pártok - véli Szőkéné Kopping Rita (DK) Kecskemét önkormányzati képviselője, a DK helyi szervezetének elnöke.

A helyi fideszcsicskákat nem érdekli, hogy Kecskeméten és az egész megyében egyre nagyobb a munkanélküliség, egyre több család kerül nehéz helyzetbe a válság miatt. Őket csak az érdekli, hogy óriási fizetésüket minden hónapban felvegyék, és hogy mindig úgy szavazzanak, ahogyan azt a felcsúti miniszterelnök elvárja tőlük. Igazából csak emiatt járnak be a Parlamentbe, ott a Bács-Kiskun megyei embereket egyáltalán nem képviselik.

Összefogással sikerülhet!
Szőkéné Kopping Rita szerint Bács-Kiskun megye nem könnyű. És főleg nem könnyű Kecskeméten, a Matolcsy család egyik fellegvárában. De van esélyünk közös jelöltekkel és 1 közös listával - véli az ellenzéki politikus.
A Demokratikus Koalíció helyi szervezete és magam is azon dolgozunk a következő másfél évben , hogy minden erőnkkel támogassuk a közös indulást, a közös jelölteket és a közös listát. 2022-ben csak így van esélyünk az Orbán vezette állampárt leváltására.

Messenger csatorna

Iratkozz fel
és küldjük a lényeget!

Feliratkozom
  • 2020.09.23

Átadták Kiss-Rigó egyházmegyéjének a 30 milliárdos Hungarikum Ligetet

Így lett a Fidesz csicskapüspöke az állami pénzből épített-felújított ingatlanok egyik legnagyobb tulajdonos-mágnása.

  • 2020.09.23

Összefogással bukni fog Orbán 2022-ben

Immár a sokadik kutatás bizonyítja, hogy teljes ellenzéki összefogással, egyetlen közös listával verhető a Fidesz. 

  • 2020.09.22

Költségvetési csalás miatt börtönre ítéltek két fideszes agrárvezetőt

118 ember ellen emelt vádat a Fővárosi Főügyészség annak idején a Gőgös Zoltán (MSZP) által kirobbantott földalapú támogatásokkal kapcsolatos csalások és visszaélések miatt, most többeket el is ítélt a bíróság.