A Bács-Kiskun megyében élő emberek harcolnak a Balatonért

A Bács-Kiskun megyében élő emberek harcolnak a Balatonért

A Bács-Kiskun megyeiek is tömegesen állnak ki a Balatonért: a magyarok nem hagyják szó nélkül, Orbán Viktor és bábjai kisajátítsák és ellopják a Balatont.

Példás kiállást mutat Bács-Kiskun megye lakossága egyik legfontosabb természeti kincsünk, a Balaton megóvása érdekében. Ezért indult “STOP! Balaton-törvény!” című petíció az aHang.hu oldalon.

A petíciónak Bács-Kiskun megyéből már 954 aláírója van!

Ők is kiállnak az ellen, hogy a felcsúti miniszterelnök pénztárcája, Mészáros Lőrinc 44 településen tegyen tönkre természetvédelmi területeket. Nemet mondanak a felesleges és veszélyes kikötőkre, szállodákra, lakóparkokra.

Stop Balaton-törvény! Hallasd te is a hangod! Itt írhatod alá a petíciót!

Messenger csatorna

Iratkozz fel
és küldjük a lényeget!

Feliratkozom
  • 2020.07.04

20000 forintot vesz el Orbán minden budapestitől

A kormánypártok olyan költségvetést fogadtak el, ami bevezeti a Budapest-adót, minden egyes budapestitől elvesz évente 20 ezer forintot. Súlyos sarccal sújtották az önkormányzatokat - írja oldalán Karácsony Gergely főpolgármester.

  • 2020.07.03

Rabszolgák leszünk: heti 7 nap munka, havi 1 szabadnap

A vészhelyzet lejárta után is marad a rabszolgatörvény, továbbfejlesztett verzióban. A Fidesz látástól jövő Mikulásig dolgoztatná a magyarokat.

  • 2020.07.03

Baromságok, amiket Orbán ma reggel mondott

Orbán Viktor péntek reggeli prédikációit heteken át nélkülöznünk kellett. Most aztán ömlesztve kaptuk a hülyeségeket. Szerinte a magyar ember tengerre vágyik, a migránsok terjesztik a koronavírust, a nyugat pedig egyre hanyatlik.