Bodrozsán Alexandra: a Fidesz lerombolja a hazai oktatási rendszert

Bodrozsán Alexandra: a Fidesz lerombolja a hazai oktatási rendszert

Elfogadhatatlan az a rombolás, amit a Fidesz művel a magyar oktatásban - véli Bodrozsán Alexandra (Momentum) Kecskemét önkormányzati képviselője.

Az egyháznak és alapítványoknak átadott iskolák, az országból elüldözött egyetem, a szétvert SZFE mind azt bizonyítják, hogy a kormány ellenségnek tekinti a másképp gondolkodókat - írja Bodrozsán Alexandra.

A független oktatás lerombolása Kecskeméten is megkezdődött

A Neumann János Egyetem alapítványi fenntartásba került, a Tanítóképzőt pedig áthelyezték a Károli Gáspár Református Egyetem fennhatósága alá Nagykőrösre, ahová évente átlagosan 15 hallgató iratkozik be, szemben a kecskeméti 120-szal.
Az ellenzéki politikus úgy gondolja elképesztően felelőtlen lépés ez most, amikor több, mint ezer tanító és tanár hiányzik az iskolákból. 
Éppen ezért a Szövetség a Hírös Városért Egyesület képviselőjeként felszólítom Szemereyné Pataki Klaudia polgármester asszonyt, tegyen meg mindent annak érdekében, hogy a független tanítóképzés visszakerüljön Kecskemétre - írja a momentumos képviselő.

 

Messenger csatorna

Iratkozz fel
és küldjük a lényeget!

Feliratkozom
  • 2020.09.24

Korózs Lajos (MSZP): igazságos intézkedések kellenek a válságkezelésben

Egyértelmű és igazságos intézkedéseket sürgetett a koronavírus-járvány okozta válság enyhítésére az Országgyűlés népjóléti bizottságának szocialista elnöke szerdán - tudósít az MTI.

  • 2020.09.24

Benyújtotta az ingyenes tesztelésről szóló népszavazási javaslatát a DK

A Demokratikus Koalíció benyújtotta a Nemzeti Választási Irodának (NVI) azt a népszavazási kezdeményezését, amely Magyarországon mindenki számára ingyenessé tenné a koronavírus-tesztet - közölte az MTI.

  • 2020.09.24

Rés a pajzson: a szakemberek hiányát nem tudják gépekkel pótolni Orbánék

Orbán szerint teljes fegyverzetben várja a vírus második hullámát Magyarország. A 444 matekpéldája pofonegyszerűen bizonyítja, hogy hiába vannak a kórházak felszerelve, ha nincs elég egészségügyi dolgozó, aki az eszközöket kezelje.