Bodrozsán Alexandra: Hosszú még az út a kormányváltásig, de az első, legfontosabb lépést megtettük

Bodrozsán Alexandra: Hosszú még az út a kormányváltásig, de az első, legfontosabb lépést megtettük

Mind a 106 egyéni választókerületben egy közös ellenzéki jelölt fog kiállni Orbánékkal szemben. Így Kecskeméten is.

Számomra különleges dátum a mai, két okból is. Tavaly ezen a napon jelentettem be, hogy indulok az ellenzék közös jelöltjeként Kecskemét 1. választókerületében... A kijelölt utat követve pedig a mai napon az ellenzéki pártelnökök megkezdték az egyeztetéseket a 2022-es választásokra - írja Bodrozsán Alexandra (Momentum) önkormányzati képviselő. 
A képviselő szerint tavaly októberben egyértelművé vált a választók akarata, hiszen a fideszes jelölttel szemben engem hatalmaztak fel a lakosok az érdekeik képviseletére. Ezzel kiütöttünk helyben egy, országosan pedig több száz téglát a Nemzeti Együttműködés Rendszeréből.
A választói akaratnak megfelelően a DK, a Jobbik, az LMP, az MSZP, a Párbeszéd és a Momentum elnökei megállapodtak, hogy minden körzetben közös jelöltet állítanak. Így Kecskeméten is közös jelölt indul majd.
Hosszú még az út a kormányváltásig, de az első, legfontosabb lépést megtettük a cél felé, hogy 2022-től közösen építhessünk egy élhető, igazságos Magyarországot - írja az ellenzéki politikus.,

Messenger csatorna

Iratkozz fel
és küldjük a lényeget!

Feliratkozom
  • 2020.09.21

A DK népszavazást kezdeményez a koronavírus-tesztek ingyenessé tételéről

Ezt Gyurcsány Ferenc, a Demokratikus Koalíció elnöke jelentette be hétfőn a parlamentben. 

  • 2020.09.21

5 gaztett, amit a kétharmad nélkül nem tehetett volna meg a Fidesz

Az elmúlt 10 évben rengeteg merényletet követett el a kétharmados Fidesz a magyar nép ellen. Mutatjuk az öt legpofátlanabb húzásukat!

  • 2020.09.21

10 év 10 legnagyobb fideszes botránya

Luxusra kell a lóvé: az álkereszténykedő csicska-párt képviselői szügyig gázolnak a korrupcióban, a kokóban és a közpénzben. Húzzák a csíkot, csak sajna nem elfelé.