Szavazzon: melyik jachtozás a nagyobb korrupciós botrány?!

Szavazzon: melyik jachtozás a nagyobb korrupciós botrány?!

Orbán, Borkai Szijjártó: vitorlát bontottak a fideszes politikai bűnözők! Szavazzon, melyiküké a súlyosabb ügy és nagyobb botrány!

Szavazzon lejjebb!

Borkai Zsolt bukott győri fideszes polgármester azután kényszerült lemondani, hogy olyan videófelvételek kerültek ki az internetre, amelyeken prostituáltakkal közösül egy jachton. Orbán Viktor miniszterelnökről a napokban derült ki, hogy egy több ezer euróért bérelhető jachton töltötte a szabadságát. Szijjártó Péter jachtozása pedig akár 70 millióba is kerülhetett. A luxus külügyminiszter az állami megbízásokon meggazdagodott Szíjj László 7 milliárd értékű hajóján töltötte az idejét családi-baráti körben, miközben hivatalos közösségi oldalára olyan fotók kerültek ki, amelyek munkahelyi környezetben ábrázolják őt.

Szavazzon alább!

Melyik a botrányosabb?

Ön szerint Borkai Zsolt, Orbán Viktor vagy Szijjártó Péter jachtozós botránya a súlyosabb korrupciós ügy?

 

 

Messenger csatorna

Iratkozz fel
és küldjük a lényeget!

Feliratkozom
  • 2020.09.23

Összefogással bukni fog Orbán 2022-ben

Immár a sokadik kutatás bizonyítja, hogy teljes ellenzéki összefogással, egyetlen közös listával verhető a Fidesz. 

  • 2020.09.22

Költségvetési csalás miatt börtönre ítéltek két fideszes agrárvezetőt

118 ember ellen emelt vádat a Fővárosi Főügyészség annak idején a Gőgös Zoltán (MSZP) által kirobbantott földalapú támogatásokkal kapcsolatos csalások és visszaélések miatt, most többeket el is ítélt a bíróság.

  • 2020.09.22

ATV: szegény Orbán Viktor nem tud ott lenni a Szuperkupa-döntőn

A miniszterelnök csütörtökön és pénteken az Európai Tanács rendkívüli csúcsértekezletén vesz részt - közölte a televízióval a miniszterelnök táskahordója, a mindig tettrekész Havasi Bertalan.