A kecskeméti ellenzéki képviselők saját pénzükből ültetnének fákat

A kecskeméti ellenzéki képviselők saját pénzükből ültetnének fákat

Bodrozsán Alexandra (Momentum) önkormányzati képviselő indítványt nyújtott be, ha a képviselők elfogadják 58 fa elültetésére kerül sor a Sás Liget Parkban.

A kecskeméti Momentum szeretné zöldebbé tenni a Sás Liget Parkot
Bodrozsán Alexandra önkormányzati képviselő a Közgyűlésre benyújtott egy indítványt, amelyet ha a képviselők elfogadnak, akkor a közeljövőben 58 darab fa elültetésére kerül sor - írja Facebook oldalán.
Úgy gondolom, hogy egy jelentős ügyben történne előrelépés környezetvédelmi szempontból, és a városrészi családoknak is hatalmas örömet okoznánk - írja Bodrozsán Alexandra.
Azért, hogy a projekt ne csak a nagy bevételkiesést elszenvedő városi költségvetés terhére valósuljon meg, ezért a Szövetség a Hírös Városért Egyesület képviselői 100.000 forinttal járul hozzá a fák elültetéséhez.
Véleményem szerint nincsenek jobb- vagy baloldali fák. Ennek a projektnek megvalósulása minden pártérdeken túlmutat, és bízom benne, hogy a Fidesz-KDNP képviselői is támogatni fogják az elképzeléseimet - írja a képviselő.

Messenger csatorna

Iratkozz fel
és küldjük a lényeget!

Feliratkozom
  • 2020.08.14

Időjárás-előrejelzés

Milyen idő várható ma, holnap és holnapután?
  • 2020.08.13

DK: Minden nap számít a parlagfű elleni küzdelemben!

A kormánynak többletforrást kell biztosítania a parlagfű elleni védekezésre - jelentette ki Oláh Lajos.

  • 2020.08.07

Az ellenzék azt kéri Kecskemét fideszes vezetésétől, hogy vegyenek figyelembe környezetvédelmi szempontokat

A Szövetség a Hírös Városért Egyesület frakciója a közös felelősségvállalás jegyében a város költségvetésének módosítását kezdeményezi, mert az Orbánék által anyagilag megszorított városunkat meg kell védeni a klímaváltozás veszélyeitől.