Naponta 96 ezer forintért utaznak az Agrárminisztérium dolgozói Kecskemétre

Naponta 96 ezer forintért utaznak az Agrárminisztérium dolgozói Kecskemétre

Az Átlátszó derítette ki, hogy az Agrárminisztérium 16 dolgozója ingázik Kecskemétre, naponta bruttó 96 ezer forintért. Az éves költség 2 év alatt 30 millió forintra nőtt.

Még 2014-ben költözött az Agrárminisztériumhoz tartozó agrár-vidékfejlesztési államtitkárság Kecskemétre. 2018-ban úgy tűnt az államtitkárság visszaköltözik Budapestre, de ez végül elmaradt. 

Az Agrárminisztérium közbeszerzést írt ki munkatársai Kecskemétre buszosztatására. Két útvonalra kértek szállítást: Budapest-Kecskemét-Budapest, és Iklad–Gödöllő–Gyömrő–Kecskemét. A közbeszerzést a SZALAI-BUSZ Kft. nyerte el, a rövidebb pestit (180km) nettó 49.500, míg a hosszabb ikladit (236 km) nettó 43.500 forintért. Összesen 16 dolgozó utazik a buszokkal, naponta bruttó 96 ezer forint a költsége. Az éves költség két év alatt a másfélszeresére, közel 30 millió forintra nőtt – írja az Átlátszó.

A Fidesz 5 főbűne Kecskeméten

2014 óta Szemereyné Pataki Klaudia a polgármester Kecskeméten, elődje Zombor Gábor volt, aki jelenleg az egyik országgyűlési képviselője a városnak. Mindkettőjüket kapták már rajta hazugságokon, be nem váltott ígéreteken. Nem kivétel ezalól a másik országgyűlési képviselő Salacz László sem. Nézzük meg Orbán Viktor hithű pártkatonái mivel hitegetik Kecskemét lakosságát: 1.

Messenger csatorna

Iratkozz fel
és küldjük a lényeget!

Feliratkozom
  • 2020.07.29

38 milliót zsákmányolt a széftolvaj Kecskeméten, vádat emeltek ellene

Vádat emeltek egy férfi ellen, aki bűntársaival két kecskeméti céghez betörve több mint 38 millió forintot lopott el.

  • 2020.07.28

1500 Bács-Kiskun megyei ember fizetését költi Matolcsy 2 szoborra

Kecskeméten és Bács-Kiskun megyében is egyre többen elvesztik a munkájukat, alig tudnak megélni, eközben Matolcsyék szórják pénzt. Újabb két rusnya szobrot vásárolnak, 326 millióért.

  • 2020.07.15

200 millió forintot zsákmányoló bűnszövetség ellen emeltek vádat Kecskeméten

Többrendbeli minősített lopás miatt emelt vádat a Kecskeméti Járási Ügyészség hét Pest megyei férfi ellen, akik sorozatos betörésekkel több mint 215 millió forintot zsákmányoltak.