969 millióval szállt be a kecskeméti önkormányzat Szijjártó jachtozásába

969 millióval szállt be a kecskeméti önkormányzat Szijjártó jachtozásába

Kecskemét fideszes vezetése csak az elmúlt két évben több, mint 969 millió forintnyi közbeszerzéssel látta el Szíjj Lászlót. Az ország egyik leggazdagabb magyarja azért tudja luxusjachtján utaztatni Szijjártót vagy Mészáros Lőrincet, mert temérdek közbeszerzést elnyer. 

A luxusjacht, amelyről Szijjártó csak dolgozott, de közben magánéletét élte 7 milliárd forintba kerül az Átlátszó szerint. Ez a dúsgazdag üzletembernek, Szíjj Lászlónak nem nagy összeg, hiszen például Bács-Kiskun megyében 2,8 milliárdnyi közbeszerzést nyert el az elmúlt 2 évben.
A fideszes vezetésű Kecskeméti önkormányzat az elmúlt két évben 969 milliónál is több pénzt adott az üzletembernek, ebből főleg utakat aszfaltoztak le, bicikliutak készültek, parkolókat alakítottak ki.

Néhány kecskeméti beruházás, ahol Szíjj aratta le a babérokat

  • A Duna Aszfalt a MÁV-pályaudvar és a Kecskeméti Fürdő közötti szakaszon közbringa útvonal kijelölésére, szükség szerinti felújítására, szakadásmentes útvonal biztosítására, forgalomtechnika felülvizsgálatára kapott megbízást, aminek végleges összértéke 57 millió forint - írja az Átlátszó.
  • A Kecskemét-Hetényegyháza, Pajtás és Móricz Zsigmond utca szilárd burkolattal történő kiépítése 70 millió forintba került a városnak. 
  • 391 millió 2019 áprilisában kerékpárutak, járdák, parkolók felújítására
  • 2019 júliusában még 343 millió szintén járda, bicikliút, parkolók renovlására
Így tehát Kecskemét is bőven hozzájárul a Szijjártó család nyaralásához, ami egyáltalán NEM magányügy, ahogyan azt a külügyminiszter megpróbálta elhitetni velünk. Miközben az emberek örülnek, hogy még van állásuk, a fideszes luxuscsicskák az Adriáról hazudják, hogy dolgoznak.

Messenger csatorna

Iratkozz fel
és küldjük a lényeget!

Feliratkozom
  • 2020.09.26

VAN: úgy tűnik, csal a Fidesz-KDNP jelöltje a mohácsi időközi választáson

Lapunk birtokába jutott a Változást Akarók Nemzedéke beadványa, ami fényképekkel és videókkal bizonyítja, hogy Pávkovics Gábor fideszes jelölt érdekében osztanak élelmiszercsomagokat Mohácson.

  • 2020.09.26

Minden idők egyik legdurvább hackertámadása érte Magyarországot

Orosz, kínai és vietnámi hackerek próbálták túlterhelni a magyar pénzintézeteket. A támadás következtében Budapesten több helyen is akadozott az internetszolgáltatás.

  • 2020.09.26

Összeomlás szélén az egészségügy: emberhiány miatt maradnak el műtétek az Uzsoki kórházban

Az Uzsoki Utcai Kórház intenzív osztályára átcsoportosításokkal kell összekaparni az embereket, mert a szakképzett ápolók közel felét a járvány miatt a kormány parancsára máshová vezényelték át.