A kecskeméti Momentum meghívást kért Szíjj jachtjára

A kecskeméti Momentum meghívást kért Szíjj jachtjára

A kecskeméti momentumosok megérdeklődték, hogy vajon számukra is van e lehetőség Szíjj László luxusjachtján pihengetni, mint Szíjjártó Péternek. 

A jachton, melyen legutóbb Szíjjártót fotózták le, korábban kipihente fáradalmait Mészáros Lőrinc, Homolya Róbert MÁV-elnök is. 
Amikor megláttuk a híreket, csodálkoztunk, hogy Ön, aki a fideszes Nemzeti Együttbűnözés Rendszerében az ország negyedik leggazdagabb embere lett, milyen jószívű a magyar emberek érdekeiért szüntelenül dolgozó politikusokkal és üzletemberekkel. Közülük az egyik annyira szüntelenül dolgozik a hazájáért, hogy egyszerre pihen a luxusjachton és irányítja az irodájában az ország külügyeit - írja nyílt levelében a kecskeméti momentum.
"Szeretnénk érdeklődni, hogy a luxusjachtos nyaralás lehetősége a többi magyar emberre is kiterjed-e. Mi, a kecskeméti Momentum ötfős Elnöksége hosszú hétvégés pihenést tervezünk,és szeretnénk érdeklődni Öntől, a jachtot üzemeltető cég tulajdonosától, hogy milyen árak mellett lehet az Ön luxusjachtjának szolgáltatásait igénybe venni" - írják az ellenzéki politikusok Szíjj Lászlónak.

Messenger csatorna

Iratkozz fel
és küldjük a lényeget!

Feliratkozom
  • 2020.09.26

VAN: úgy tűnik, csal a Fidesz-KDNP jelöltje a mohácsi időközi választáson

Lapunk birtokába jutott a Változást Akarók Nemzedéke beadványa, ami fényképekkel és videókkal bizonyítja, hogy Pávkovics Gábor fideszes jelölt érdekében osztanak élelmiszercsomagokat Mohácson.

  • 2020.09.26

Minden idők egyik legdurvább hackertámadása érte Magyarországot

Orosz, kínai és vietnámi hackerek próbálták túlterhelni a magyar pénzintézeteket. A támadás következtében Budapesten több helyen is akadozott az internetszolgáltatás.

  • 2020.09.26

Összeomlás szélén az egészségügy: emberhiány miatt maradnak el műtétek az Uzsoki kórházban

Az Uzsoki Utcai Kórház intenzív osztályára átcsoportosításokkal kell összekaparni az embereket, mert a szakképzett ápolók közel felét a járvány miatt a kormány parancsára máshová vezényelték át.