3 nap alatt, 3 embert fosztott kis egy férfi Kecskeméten

3 nap alatt, 3 embert fosztott kis egy férfi Kecskeméten

Sajnos Kecskeméten is egyre rosszabb a közbiztonság. Unokázós csalások, rablások, lopások történnek szeretett városunkban. 

A kecskeméti nyomozók és járőrök elfogták azt a férfit, aki 3 embert is kifosztott

A Kecskeméti Rendőrkapitányság munkatársai kifosztás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt 2020. augusztus 10-én 21 óra 50 perckor őrizetbe vették R. Csabát - írja a police.hu oldal.
A 26 éves kecskeméti férfi a gyanú szerint augusztus 8-án reggel a Zöldfa utcában kerékpározó idős asszony mellé ment, és a bicikli első kosarából kikapta a sértett táskáját, benne mobiltelefonnal, készpénzzel és személyes iratokkal.

Egy nappal később a Szent István körúton sétáló időskorúhoz kerékpározott a gyanúsított, és megfogta a táskáját. A biciklivel tovább haladva a sértett kezéből kiszakította táskáját, amiben személyes okmányok, szemüveg, és kulcscsomó volt.

Másnap a Reile Géza utcában tépte ki újabb áldozatának kezéből táskáját, amiben az időskorú személyes okmányai, készpénze és mobiltelefonja volt.

Az elkövető beazonosítása érdekében a térfigyelő kamerák felvételeit kielemezték a kecskeméti nyomozók. Látóterükbe került egy férfi, akinek beazonosításában a közterületi állomány segített. A közös munka eredményeként a járőrök elfogták a kifosztással gyanúsítható R. Csabát.

 

Messenger csatorna

Iratkozz fel
és küldjük a lényeget!

Feliratkozom
  • 2020.09.24

Teniszakadémia jöhet létre Kecskeméten

A kecskeméti ellenzék úgy véli most fontosabb feladat is lenne a városban, mint egy teniszakadémia építése. Valószínűleg teljesen igazuk van. 

  • 2020.09.21

A kecskeméti ellenzék lemondásra szólítja fel az idiótázó jegyzőt és alpolgármestert

A Szövetség a Hírös városért képviselői szerint elfogadhatatlan, hogy a fideszes alpolgármester, és a jegyző sértegette az ellenzéki képviselőket.

  • 2020.09.18

A Momentum fiatal aktivistája segítette ki a kecskeméti jegyzőt, hogy szabályos legyen egy szavazás

A kecskeméti képviselő-testület az átláthatóságról szavazott. Ám a jegyző egy kicsit belegabalyodott a szabályokba, a Momentum TizenX kecskeméti elnökének kellett segítenie.